23. heinäkuuta 2013

Joulu tuli aikaisin...

...eli kabinetin ohjaimet ja nappulat saapuivat kirjattuna kirjeenä lähikauppaan! Oli muuten postin tiskillä harvinaisen hiljaista ajankohtaan nähden. Jonotusaika oli ainoastaan viisi sekuntia. Ois kyllä joku achievement pitäny saada tuosta suorituksesta... Nykyään postin toimivuudessa ei ole juuri kehumista ollut, mutta tällä kertaa noutaja oli tyytyväinen. "Kirje" viipyi matkalla Leipzigistä lähikauppaan 13 päivää.

Kuva 1. Kissa odottaa pahvilaatikon tyhjennystä.

Kuva 2. Kissa kyllästyi odottamaan...


Lootasta löytyi kaikki mitä pitikin. Ensituntuma nappuloiden ja tikkujen käpistelystä jätti positiivisen mielikuvan. Kaikki toimii, siis ainakin mekaanisesti, ja osat näyttävät oikein kestäviltä. Loppuviikosta pitäisi kytkeä vehkeet Bodnarin äiteen pojan piirilevyyn ja varmistaa elektroninen toimivuus, sekä hakata ensitestit Super Street Fighter IV Arcade Editionilla.

Myöhäistä testiajankohtaa selitellään suunnittelijan, kokoonpanijan ja blogistin aikomuksella karata korpeen. Ajallisesti tämä vienee kaksi päivää (sillä oletuksella että eksymisiin ei tuhraannu liikaa aikaa), ja karkaamisen tarkoitus on kävellä jalat sellaiseen kuntoon, että loppuviikon saa hyvällä omatunnolla istua ja näpertää osatestejä ja piirustuksia levyosista...


Kuva 3. Kysymys: "Mikset sää vaan pulttais noita tohon pöytään kiinni?"


Lisää juttua siis loppuviikosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti